Technolog Żywności
Stanowisko
Technolog Żywności
Dział
- Badań i Rozwoju
Lokalizacja
- Osiek
Twój zakres obowiązków
- Prowadzenie projektów wdrożeniowych
- Nadzór nad recepturami produktów
- Tworzenie i nadzór nad dokumentacją produktową
- Udział w próbach produkcyjnych
- Przygotowywanie (laboratoryjne/produkcyjne) próbek produktów dla Klientów
- Współpraca z działem eksportu, handlowym i marketingu
Wymagania
- Znajomość procesów charakterystycznych dla działu technologii i rozwoju
- Umiejętność samodzielnego prowadzenia projektów marki prywatnej zarówno na rynek krajowy jak i eksportowy
- Mile widziana znajomość obsługi platform internetowych do tworzenia specyfikacji i wzorów opakowań dla poszczególnych sieci handlowych
- Dobra znajomość aktualnych przepisów prawa UE dotyczących produkcji i znakowania żywności
- Minimum 3-5 lat doświadczenia pracy w dziale technologii i rozwoju
- Wykształcenie: technologia żywności, towaroznawstwo, innowacyjność produktu lub pokrewne
- Znajomość języka angielskiego na poziomie średniozaawansowanym
Oferujemy
- Przeszkolenie do pracy na stanowisku
- Dużą dawkę wiedzy i możliwość zdobycia doświadczenia zawodowego
- Pracę w godzinach od 7:00 do 15:00 lub od 6:00 do 14:00 od poniedziałku do piątku
- Umowę o pracę w pełnym wymiarze czasu pracy
- Pakiet benefitów (prywatna opieka medyczna, dofinansowanie do karty Multisport)
- ZFŚS