Aktualności
Beskidzkie Krakersy w nowych smakach!
Wegetariańskie, z naturalnymi aromatami*, stanowiące dodatkowe źródło błonnika. Nowe Beskidzkie Krakersy przypadną każdemu do gustu.
Szukając nowych rozwiązań, postanowiliśmy wykorzystać pradawne odmiany zbóż: płaskurki, samopszy oraz orkisza, dzięki czemu Beskidzkie Krakersy z pradawnymi zbożami stanowią dodatkowe źródło błonnika. Dzięki poręcznemu opakowaniu, sprawdzą się idealnie jako przekąska w pracy czy w szkole.
Dostępne w trzech smakach: z solą, z pradawnymi zbożami oraz z zieloną cebulką.
* naturalne aromaty wykorzystane w Beskidzkie Krakersy z zieloną cebulką
** w przypadku Beskidzkie Krakersy z pradawnymi zbożami
Czytaj więcej
Uruchomienie produkcji na hali H9
Szanowni Państwo, Wczoraj, zgodnie z naszymi deklaracjami – uruchomiliśmy naszą największą halę produkcyjną. W bardzo krótkim czasie uda
CzytajKomunikat Zarządu dot. zbiórek
W Internecie i przestrzeni publicznej zaczęły pojawiać się zbiórki mające na celu wsparcie Aksam czy p. Adama Klęczara – prezesa i właś
CzytajKomunikat w związku z pożarem hali produkcyjnej
Szanowni Państwo, W nocy z 12 na 13 lipca 2024 roku, około godziny 2:00, w naszych halach produkcyjnych wybuchł pożar. Dzięki szybkiej i sprawnej
Czytaj