Aktualności
Beskidzkie Krakersy w nowych smakach!
Wegetariańskie, z naturalnymi aromatami*, stanowiące dodatkowe źródło błonnika. Nowe Beskidzkie Krakersy przypadną każdemu do gustu.
Szukając nowych rozwiązań, postanowiliśmy wykorzystać pradawne odmiany zbóż: płaskurki, samopszy oraz orkisza, dzięki czemu Beskidzkie Krakersy z pradawnymi zbożami stanowią dodatkowe źródło błonnika. Dzięki poręcznemu opakowaniu, sprawdzą się idealnie jako przekąska w pracy czy w szkole.
Dostępne w trzech smakach: z solą, z pradawnymi zbożami oraz z zieloną cebulką.
* naturalne aromaty wykorzystane w Beskidzkie Krakersy z zielonÄ… cebulkÄ…
** w przypadku Beskidzkie Krakersy z pradawnymi zbożami
Czytaj więcej
Pomoc dla przemysłu energochłonnego związana z cenami gazu ziemnego i energii elektrycznej w 2024 r.
Jako odpowiedzialny producent, od zawsze priorytetem są dla nas kwestie zrównoważonego rozwoju. Inwestycje w OZE i efektywność energetyczną są
CzytajPikantna nowość od Beskidzkie
Beskidzkie Paluszki o smaku chili limonka to idealna propozycja dla każdego, kto kocha ostre smaki. PoÅ‚Ä…czenie ostrej papryczki chili z orzeźwiajÄ
CzytajUruchomienie produkcji na hali H9
Szanowni PaÅ„stwo, Wczoraj, zgodnie z naszymi deklaracjami – uruchomiliÅ›my naszÄ… najwiÄ™kszÄ… halÄ™ produkcyjnÄ…. W bardzo krótkim czasie uda
Czytaj